TEKNOLOGERNAS POÄNGJAKT

Följ poängställning för teknologkampen här: https://staben.info/leaderboard     

uppdrag 1

Fotografera kända platser/saker i Linköping

Nollan kanske känner sig lite vilsen i sin, troligen, nya fina stad. Nollan bör dock ej frukta, för nu har Nollans fadderier ett viktigt uppdrag som kan hjälpa Nollan hitta lite bättre, lite enklare och kanske, men troligtvis inte alls, lite snyggare. 

 

Nollan bör kanske fotografera olika mastodontlika saker i Linköpingsområdet tillsammans med sina nyfunna klasskompisar (läs: minst två klasskompisar MÅSTE vara i bild samtidigt för att poäng ska delas ut).

Poängsättning

Poäng utdelas enligt dokumentet nedan. Upp till 90 poäng får delas ut till respektive klass. Bonuspoäng kan delas ut för tokfina bidrag, upp till max 20 poäng per klass.

Uppdrag

 

Uppdrag

Poäng

”Klass”

Y40-monumentet

1

Common

Villevalla

1

Common

Viagraparken

1

Common

Vallarondellen

1

Common

Terra

1

Common

Skålland

1

Common

Ryd Centrum

1

Common

M-grillen

1

Common

Liu Second Hand Store

1

Common

KK

1

Common

Java (i B-huset)

1

Common

HG

1

Common

Godtycklig staty på corson

1

Common

Galaxen

1

Common

Flamman

1

Common

Fadderistskägg

1

Common

Domkyrkan

1

Common

Collo

1

Common

Byttan

1

Common

Bokab

1

Common

Baljan

1

Common

Amfi

1

Common

Godtyckligt föremål (endast ETT föremål per klass)

1

Common

VSR-Backen

2

Rare

Under en bro i vallastaden

2

Rare

Tinneröbäcken

2

Rare

Spåren vid Valla Gård

2

Rare

Snoddas

2

Rare

Ryds motionscentrum

2

Rare

I autonombussen “Ride the future”-bussen

2

Rare

Hangaren

2

Rare

Gamla linköping

2

Rare

Formula Student-bil

2

Rare

DÖMD-lokalen

2

Rare

Sinkhole memorial-skylten

3

Ultra rare

Kor

3

Ultra rare

Katt utanför Ryd

3

Ultra rare

Katt i Ryd

3

Ultra rare

IKEA

3

Ultra rare

Igelkott

3

Ultra rare

Get

3

Ultra rare

Flygvapenmuseum

3

Ultra rare

Får

3

Ultra rare

Blå lagunen

3

Ultra rare

Biltema

3

Ultra rare

Ballpoint

3

Ultra rare

Mjölbypotäten

10

Legendary

uppdrag 2

Samla alla idolbilder

En Idolbild är mer än bara en bild. De är ledord, fabler, noveller och lärdomar. De är något som fångar det allsmäktiga, mastodontlika och tokcoola med envar fadderist. Följaktligen, är de är inte helt lätta att komma över, och när ett märke delas ut, har Nollan gjort sig förtjänt av att motta sagd idolbild. 

Som Nollans första uppdrag, ska Nollan ut och samla på sig en komplett samling av idolbilder från Nollans egna fadderi. Nollan vill självfallet starta TeknologKampen på bästa sätt och ska därför samla på sig tre kompletta uppsättningar av idolbilder tillsammans med Nollans vänner från Nollans klass. Fadderier uppskattar även om Nollan pryder sin Nollebok med idolbilder, eller kanske bestämmer sig för att rama in dem och placera över sänggaveln. Då lär Nollan sussa sött. 

Som nämnt innan så får Nollan tag på dessa bilder på lite olika sätt. Fadderiet kanske uppmärksammar att Nollan är en jäääääätteduktig Nollan och lyssnar på faddrarna, då får kanske Nollan en idolbild, kanske.

Poäng:

 

En full bok 30p. Om boken inte är helt full blir poängfördelningen procentuell (av 30p) med den komplexa ekvationen: Antal idobilder/Totalt antal fadderister i boken. Max 3 böcker. 

uppdrag 3

Sektionernas stora event

Linköpings Universitet är ett typiskt roligt ställe att plugga på, då det under läsåret erbjuds flera välkända festhelger som sektionernas kära festerier anordnar. Detta görs bland annat genom att omvandla Baljan till ett ställa att stuffa och klägget byts ut mot en härlig drink. Dessa fartfyllda helger brukar även bestå av olika tävlingar och spännande teman. Nollan är jättetaggad på att närvara på dessa helger men först måste Nollan lära sig vilka festhelger som Tek-Fak anordnar och vad de innebär. Nollan ska återskapa Tek-Faks  magiska tävlingar på ett eget kreativt sätt. Självklart måste Nollan dokumentera detta genom att filma. Nedanför är listan på tävlingar/festhelger som ska återskapas:


      DÖMD (D-sektionen)

      VSR (Y-sektionen)

      SCHLAGET (MatNat-sektionen)

      Le Mans  (Maskinsektionen)

      UK (I-sektionen) 

      Stillet (Dam Föreningarna) 

      PALLEN (LING-sektionen)

      SNUTTE (TBI-sektionen) 

      Valfri övrig fest (som är LiU tradition) 


Nu kanske NOLLAN är fundersam vad dessa helger innebär, vem vet Nollan kanske har en snäll fadder eller känner en gamling som kan förklara för Nollan. Kanske Google är Nollans bästa vän? Kanske festeriernas instagram? festriernashemsidor? Vem vet? Kanske festristerna själva??! 

 

 

Poäng:

Samma för alla, 10 poäng per video. Men finns många chanser till extra stilpoäng vid något enormt galet bra som är typiskt för eventet ifråga.

uppdrag 4

Återskapa varje fadderis logga

 

Nollan har ett tokfint fadderi med en knasigt cool logga. Men det finns även andra fadderier på TekFak som också har knasigt coola logotyper, sju stycken totalt. 

Fadderierna är: 


      STABEN

      MPiRE

      Urfadderiet

      Y-Fadderiet

      Gudfadderiet

      Clubmästeriet

      TackLING

men det visste såklart Nollan.

 

Loggorna är så pass knasigt coola att de borde återskapas av Nollan! Exakt hur dessa loggor ser ut kan Nollan hitta på fadderiernas hemsidor. När Nollan tittat på de toksnygga loggorna är det bara att sätta igång. Ju större och coolare material desto bättre, Nollan!

 

Loggorna ska vara minst 13,37cm långa och breda men INGEN maxgräns finns. 

Poäng

10 poäng per godkänd logga. Mycket extrapoäng går att få igenom kategorierna storlek, estetik, coolighet, barnovänlighet, simfärdighet och övrigt.